Татяна залага на емоционална балада за Лято 2020

Татяна залага на емоционална балада за Лято 2020

Изненадващ музикален избор направи Татяна. В разгара на лятото звездата на телевизия “Планета“ реши да изненада меломаните не с бързо и дискотечно парче, а с емоционална и затрогваща балада, чийто текст е написан лично от нея.

“Преставям ви песента ”Добре дошла, Любов”, която изпях и написах така, както се чувствам и дишам всеки ден. Песента, която всеки път ме кара да настръхвам и да се вълнувам по един необичаен начин, а може би това е любовта. Ще бъда много щастлива, ако успея да докосна и вас, и да ви дам поне малка частичка любов, защото това е най-голямата сила, която ни кара да живеем пълноценно“, сподели звездата на телевизия “Планета“ в деня на премиерата.

С тази красива песен Татяна за първи път прави официално признание към любимия мъж, с когото са заедно вече от година:

“Благодаря на себе си и на Бог за това, че се чувствам изпълнена и жива, за да мога да изпея и напиша подобен текст и най-вече на моята половинка, която провокира всичко в мен. Любов, за която се борихме взаимно и двамата вече една година“, откровена е изпълнителката.


Тя допълва още, че е хубаво, когато един изпълнител прави музика, без да се съобразява с масовия вкус:

“Когато нещо е преживяно и истинско няма как да не докосне и слушателя. И за да не разочаровам хората, които очакват нещо бързо от мен, много скоро ще имат удоволствието да чуят и ремикс на “Добре дошла, Любов“, разкрива Татяна.

Само за часове видеоклипът, заснет от режисьора Николай Скерлев, събра многобройна гледаемост, а коментарите на феновете дават категорична оценка за добре свършената работа от Татяна и екипа й:

“Браво, Татяна за първата лятна балада за 2020“, “Невероятна си, адмирации за този стойностен и съдържателен проект“, “Разчувствах се, от много време песен не ми е действала по този особен начин“, “И аз в момента се намирам на такава любовна вълна и с тази песен Татяна ме уцели право в сърцето“, “Страхотна балада! Браво на Татяна за прекрасния текст, който е написала. Това е хубавия и истински поп-фолк, който искаме да слушаме“, “Такива песни толкова много ти отиват. Изключително въздействаща балада и страхотна изненада“, Успех, Татяна! Уникална песен“, четем в YouTube.

Освен силния текст, написан лично от Татяна, песента ”Добре дошла, Любов” грабва и с музиката си, автор на която е композиторът Деян Асенов. За визията на изпълнителката в клипа се погрижиха Jazzy Lemon /стайлинг/, Виктория Радославова /грим/, Вилияна Иванова /коси/.

 

 

КАТЕГОРИИ