Тайланд вдъхнови Юнона

Тайланд вдъхнови Юнона

С много свежи сили и вдъхновение се завърна Юнона от своята ваканция в Тайланд. Както вече разкрихме, певицата бе там в компанията на своята дъщеря Глория, която точно по това време празнува своя 15-ти рожден ден. Днес изпълнителката отново е на българска земя и ще зарадва феновете на поп-фолка в Търговище, но специално за читателите на официалния сайт на телевизия “Планета“ - www.planeta.tv, Юнона сподели непоказвани до този момент кадри от азиатското й пътешествие.

“Очарована съм от Тайланд, това е място, което за първи път посетих през 2015-та година, но тогава не разполагах с толкова време, за да се насладя на всички красиви кътчета, забележителности и атракции. Този път успях и мога да кажа категорично, че отново бих искала да се върна тук. Прекрасно е“, разкрива впечатленията си Юнона.


Тя издаде, че наред с плажните развлечения, са успели да посетят впечатляващи будистки храмове, а с корабче са направили разходка около 4 острова. На единия от тях са се гмуркали и са се любували на уникалния воден свят, на островите Пи Пи са обядвали и са се разходили, а Маймунския остров и още един, който е частен, са успели да видят и снимат отдалеч.

В една от вечерите Юнона е посетила уникалното шоу Siam Niramit, което отвежда туристите на приключение през миналото и културата на Тайланд и под формата на увлекателна приказка, спектакълът разказва как е създадена държавата.

Почитателите на певицата не пропуснаха да забележат, че веднага след завръщането си тя е влязва в звукозаписното студио. Юнона разкри, че работи по албумите, които обеща на феновете, като този път е записала 5 нови фолклорни песни, които ще намерят място в албум с народни мелодии. Сред заглавията ще има и авторски песни на Димитър Милев, а във всички композиции участва и нейния брат – кавалджията Йордан Владев.

Юнона не крие надеждата си, че албумът да се появи в първите месеци на 2020 година, но предпочита да не дава конкретни дати, защото все още има работа по проекта. Тя вече подготвя и поп-фолк парче, което пък ще даде музикално начало на нейната нова творческа година. 2020-та Юнона ще посрещне в Канада, като музикален гост на българската общност в Торонто.

КАТЕГОРИИ