Тази неделя рожден ден посреща Борис Дали

Тази неделя рожден ден посреща Борис Дали

Тази неделя, 24 март, рожденик е Борис Дали. Певецът неведнъж е казвал, че обича нови и нови неща. Знае се, че голямата му любов е музиката, но освен нея има много други неща към които е пристрастен.

“Като се замисля, са толкова много, че спокойно мога да кажа, че най-голямото ми пристрастие е да не спирам да се занимавам с нещо”, разказа преди време певецът.

Наред с изобретяването на различни машини, защото той е технически грамотен, Борис Дали напоследък е запален и по градинарството. Има голям двор и в него е засадил многобройни овощни и декоративни дръвчета, а радостта да ги гледа как растат е огромна. Вълнението през пролетта е още по-голямо за него, защото всичко цъфти и ухае на живот. Голямата му гордост е натуралният сок, пpoизвeждaн oт ябълĸи oт oвoщнaтa му гpaдинa. Певецът ce зaxвaнaл c нoвaтa дeйнocт пpeди 2 гoдини – тoгaвa oт вĸycния пpoдyĸт oпитвaли главно нacтaнeнитe в xocпиca му в Бoбoв дoл, a гoдинa пo-ĸъcнo coĸът ce пoявявa и нa пaзapa и буквално се превръща в хит сред звездите.
Музикална компания “Пайнер“ и телевизия “Планета“ честитят в аванс рождения ден на Борис Дали с пожелания за много здраве, хубави емоции и нови успехи на сцената!

КАТЕГОРИИ