Тази седмица “Автограф” ви отвежда на най-бляскавата музикална сватба на годината

Тази седмица “Автограф” ви отвежда на най-бляскавата музикална сватба на годината

На 3 юли Джена и Атанас Стоеви отпразнуваха най-специалния и запомнящ се ден в своя живот. Това бе денят, в който те си казаха категорично “да” пред закона и пред Бога, обещаха си да бъдат добри един към друг, да се обичат, да прощават и да вървят ръка за ръка заедно в една посока. Празникът бе двоен, защото на 3 юли Джена бе и рожденичка.

За да споделят този специален ден с младоженците бяха дошли много техни колеги, сред които Глория, Анелия, Преслава, Емилия, Роксана, Тони Дачева, Есил Дюран, Мария Петрова и Фики. На тържеството присъстваха и продуцентите на двамата музиканти - Мария и Митко Димитрови.
Заедно със своите приятели и колеги двамата влюбени поставиха началото на своя семеен живот. Живот, пълен с онази любов, която не се вижда, но я има. Онова щастие, което не се вижда, но го има и онази радост, която изпълва техните сърца.
Видимо много щастливи и развълнувани, в разгара на сватбата, младоженците споделиха пред камерата на “Автограф”, че все още не могат да осъзнаят какво им се е случило. Нямало е притеснение по време на церемониите, защото са свикнали да са постоянно по сватби и да забавляват хората споделя Наско Стоев - младши.

“С такава булка обаче е голямо притеснение да си я опазя”, казва още той.


Двамата не мислят, че ще настъпи някаква промяна в отношенията им след сключването на гражданския брак и поставянето на подписа. Единственото, което отчитат като различно е, че вече са с халки на ръцете и любовта им е желязна и по-голяма от всякога.

“Жената иска нежност и закрила, мъжът пък вяра в истинска жена”, така в стихове Надя и Атанас Стоеви дадоха най-кратката рецепта за запазването на един брак и пожелаха на Джена и Наско - младши Бог със здраве да ги дари, да ги дари с челяд, да си вярват един друг и ако нямат друг пример в живота, да следват техния. Със сигурност ще ги изведе на добър край.

Техните музикални продуценти им пожелаха да бъдат много щастливи, да се обичат и да сътворят своята приказка.

“А тази приказка се запазва с много обич и любов, защото когато двама се обичат, те си прощават грешките. Но когато не се обичат, не си прощават дори и добрините”, казва Митко Димитров.


Есил Дюран и Борис Павлов съветват младото семейство да се подготвят за огромни компромиси, но не в лошия смисъл на думата. Според тях компромисите са признак на интелигентност, а съвместният живот е невъзможен без тези неща. Трябва да намерят начин да разговарят един с друг за всичко, което ги вълнува и да не пренасят сцената в бита и бита на сцената.

“Животът с музикант е интересен. Хората на изкуството обичаме разнообразието, обичаме емоционалното прекарване на времето въобще. Не обичаме стандартите, не обичаме равността. Искаме да има амплитуда и релеф. А това със сигурност ще го получиш с музикант, защото нещата винаги са прекалено творчески и бита минава интересно. А когато двама музиканти се съберат, това са две половинки на едно цяло. Всичко става прекрасно. Но Есил Дюран в къщи не съществува. Мисля, че ще е добре, ако Джена забрави, че е Джена у дома”, с усмивка напътства Есил младото семейство.


Преслава признава, че гледайки двамата влюбени и на нея й се иска да се види в бяла рокля, но първо трябва да срещне човека. Според нея разбирателство и хармония са необходими за оцеляването на една връзка.

Фики им пожелава да бъдат много щастливи, да следват мечтите си и да държат здраво семейството, защото заедно в тандем ще са още по-силни в живота.

КАТЕГОРИИ