Тази вечер българите в Канада ще пеят с Борис Дали

Тази вечер българите в Канада ще пеят с Борис Дали

Борис Дали вече е в Монреал и се радва на гостоприемството на българската общност в Канада. Тази вечер е първия му концерт там, с който ще даде начало на своето Американско турне. То ще продължи до 5 октомври и засега включва 9 концерта.

Два от тях са в Канада – в Монреал на 13-ти и в Торонто – на 20 септември. Останалите 7 са в САЩ, като първия град, в който ще пее Борис Дали, е Чикаго. Това ще се случи утре, 14-ти септември, а най-многобройната българска общност в Щатите ще празнува Кръстовден със звездата на телевизия “Планета“.

И както изпълнителят сподели преди заминаването си, за концертите зад Океана, е подготвил доста разнообразна музикална програма. Освен най-големите си хитове в поп-фолка, той ще представи обичани български песни и много фолклорни мелодии. Борис Дали винаги е твърдял, че е закърмен с българската народна музика и затова е щастлив, че точно тя ще има специално място в концертите и ще повдигне патриотичния дух на българите. Неделя е запазена за сънародниците ни във Вашингтон, а Борис Дали се надява, че ще му остане време да се разходи край Белия дом и Капитолия.

 

КАТЕГОРИИ