Теди Александрова: Беше трудно, но е истинско

Теди Александрова: Беше трудно, но е истинско

През 2021 година продължава актуалната форма на общуване между изпълнителите и техните почитатели в социалните мрежи. Все по-често ставаме свидетели на интригуващи отговори и споделени новости в рубриката “Задай въпрос“ в Instagram. В последните месеци на 2020-та Теди Александрова откри душата и сърцето си пред последователите си в мрежата, а преди дни отговори на поредна серия от въпроси, които вълнуват аудиторията. Прави впечатление, че изпълнителката посреща новата година без да прави планове:

“Не я мисля и не се пренавивам за нищо, оставям се по течението. Изпратихме интересна година... Не забравяйте, че винаги може да е по-зле. Нека си пожелаем най-доброто занапред, да мислим цветно и да сме над нещата - споделя Теди Александрова, а за отминалите 365 дни казва - На мен през тази странна, луда и крива година ми се случи най-чистото нещо на света“.

Певицава признава, че любовта е водеща сила за нея и това, което пожелава на себе си и феновете си е:

“Любов, любов, любов... тя е достатъчна, за да летиш, стига да е реална“.


В професионален план Теди Александрова разкрива подробности за началото на своя път като изпълнител:

“Кариерата ми започна не на всяка цена, с лични средства и усилия, и с подкрепата на музикална компания “Пайнер“. Без скъпи клипове и с песни, които сама написах за себе си. Беше трудно, но е истинско... Щастлива съм, че се откроих от масовката във всеки смисъл на думата! Сега заедно ще разгръщаме и нежната част от мен, ще откриваме заедно нови страници в гласа и песните ми“, откровена е звездата на телевизия “Планета“.

Теди Александрова издава, че песента с Илиян вече е готова, а феновете скоро ще я чуят и видят.

 

КАТЕГОРИИ