Теди Александрова: Не искам лятото да свършва

Теди Александрова: Не искам лятото да свършва

Теди Александрова е на любимото си място – край морския бряг. Певицата не крие, че лятото е любимият й сезон и никак не й се иска той да си отиде:

“Искате ли да не свършва лятото?...И аз така...и да остана в любимото си място!“, откровена е звездата на телевизия “Планета“, която е избрала да прекара по-голяма част от времето си в топлите дни в Слънчев бряг.

Участията често отвеждат Теди Александрова и до други дестинации, но винаги, когато може тя предпочита да релаксира на плажа или край басейна, и да се весели с приятели на фона на безбрежната морска шир. Красиви снимки от най-приятните моменти по Черноморието често изкушават феновете на певицата в мрежата.

Също толкова изкушаващ и атрактивен е и най-новия видеоклип на изпълнителката в дует с Емануела – “Дърпай я“. Горещи ритми и още по-горещи гледки палят страстите в лентата, а песента вече е препочитана и в нощните клубове. Теди Александрова и Емануела не пропускат да я изпълнят по време на лайв участията си, като Теди може да чуете на живо тази вечер в Слънчев бряг, а през уикенда – в Благоевград и Китен.

 

КАТЕГОРИИ