Теди Александрова: Работя върху нови неща и вече мисля за втори албум

Теди Александрова: Работя върху нови неща и вече мисля за втори албум

В новия брой на “Автограф” гостува Теди  Александрова. Певицата е доволна от случилото й се през миналата година, въпреки че 2014 не е започнала много обещаващо за нея. Впоследствие обаче нещата са се наредили точно както тя е искала и си е представяла – да издаде първия си самостоятелен албум, да предложи на почитателите няколко нови песни, които да се наложат като хитове и да се радва на много участия по клубовете през годината.

“Много се вълнувах покрай появата на албума “Теди Александрова 2014” и представянето, което му направих. Постигнах това, което бях замислила, получи се една хубава вечер за мен, и за моите колеги. Това беше уникален момент, нещо, което няма как да се повтори”.

Теди споделя, че след появата на албума вече се чувства по-уверена, защото този проект й е дал един добър старт.

“Сега, когато си гледам диска, наистина се чувствам доволна от това, което съм направила дотук. Вече мисля за втори албум и много ми се иска той да се появи в края на това лято. Но всичко е Божа работа. Аз работя върху нови неща, заредена и амбицирана съм, както никога досега и ако вървя с това темпо мисля, че ще успея”.

Относно раздаването на предстоящите награди на телевизия “Планета” певицата разкрива, че като всеки изпълнител и тя очаква номинация и награда.

“Ако феновете решат да получа награда, аз ще съм щастлива. Но дори и нищо да не спечеля, важното е че през миналата година предложих една много силна песен “Кво става тука” и една страхотна промоция на албум. За мен това е удовлетворяващо, защото не правя нищо на всяка цена и не се боря с конкуренцията със спортна злоба. Аз правя нещата както ги чувствам и се радвам, че усетих момента, в който да пусна хитова песен. Смело мога да кажа, че наистина ми се получи. Това го усещам по реакцията на хората на моите участия и по гледаемостта на видеоклипа в интернет. Въобще една песен, когато е хит се усеща още в самото начало. Това е третата ми песен, която е отличена след “Белег на съдбата” и “Kiss me, baby”, и много се радвам. Доволна съм на този етап и искам само здраве, за да мога да правя още по-ударни парчета, защото имам много идеи наистина”, откровено споделя Теди за “Автограф”.

КАТЕГОРИИ