Теди Александрова: Слушайте “365” по 365 пъти на ден

Теди Александрова: Слушайте “365” по 365 пъти на ден

Уикендът започна с новата песен на Теди Александрова ft. Monkey – “365”. Премиерата на видеоклипа бе в YouTube канала на “Пайнер” - PlanetaOfficial и в програмата на телевизия “Планета” и Planeta 4K. Музиката на песента е създадена от Даниел Ганев и Теди Александрова. Певицата заедно с колежката си Сиана са автори на текста, а Даниел Ганев е автор и на аранжимента. Видеоклипът “365” е дело на режисьора Николай Скерлев. За актьорската игра в клипа Теди Александрова се е доверила на Йоан Бекирски.

“Благодаря на целия екип, с който работихме по осъществяването на този проект. Надявам се да ви кефи това различно парче, защото е създадено с много хъс и много страст! Слушайте го по “365” пъти на ден! Целувам Ви и благодаря за подкрепата с цялата си душа!”, написа с любов изпълнителката.

2

“Браво… нещо свежо и различно… Теди си е талант, има усет и разбиране към качествена песен… Това е брутално яко! Теди, отива ти тази роля, а гласът ти е неповторим и незабравим…”, коментират феновете на изпълнителката и добавят: “Гласовете на Теди и Мънки на едно място - МЕГА БРУТАЛНО… Гласът на Теди ми действа като Лекарство за душата… Топ песен на най-скандалната, лудата и дивата Теди… Ставам и лягам с тази песен.”

През изминалия уикенд “365” вече имаше своята live-премиера пред публиката в Стара Загора, но още този петък Теди Александрова ще я представи на живо в Шумен, а в събота вечер – и в Перник.

КАТЕГОРИИ