Теди Александрова и Емрах с лайв концерт за българите в Чикаго

Теди Александрова и Емрах с лайв концерт за българите в Чикаго

Най-многобройната българска общност в САЩ, тази в Чикаго, ще има възможност първа да се наслади на най-новата концертна инициатива, която музикална компания “Пайнер“ стартира през февруари.

“В музикална компания “Пайнер” стартираме иновативен метод на участия в България  и чужбина. Участията ще са на два принципа: на откупка за определени частни клиенти /заведения, както и публични концерти за съответната държава с предварително закупен код за достъп!/ За първи път  на 13 Февруари 2021 година, изпълнители от “Пайнер“ ще изнесат НА ЖИВО с LIVE streaming от нашето студио в София, концертно участие за българите в ЧИКАГО в местната дискотека ESCAPE LOUNGE, Schaumburg IL“, разкрива Петя Романова - главен продуктов мениджър в музикална компания “Пайнер“.


Ще издадем, че първите изпълнители с жива връзка от София са Теди Александрова и Емрах Стораро, които ще подарят вълнуващи минути за всички гости в Escape Lounge в навечерието на празника на любовта и виното, 14 февруари. Точно година преди събитието, на 13 февруари 2020 г., изпълнителите представиха дуета си “Сърце мое“, завладял българските музикални класации и сърцата на феновете. Сингълът се превърна в една от най-успешните и ротирани песни за 2020 година, а сега ще бъде прекрасен подарък за всички българи в САЩ, които изберат да посрещнат 14 февруари в Escape Lounge в Чикаго със звездите на телевизия “Планета“.

Началото на първият LIVE streaming от София ще бъде 23:00 часа /Чикагско време/, а участието е екслузивно за достъп само в заведението Escape Lounge! Очаква ви един различен и щур купон, защото Теди Александрова и Емрах знаят как да Ви накарат да се забавлявате от сърце. Изпълнителите са подготвили и много изненади за всички, които изберат да споделят тази  нощ с тях, затова побързайте и направете своята резервация на телефон 1(630) 363-9198. Събитието ще е изцяло съобразено със законовия разрешен капацитет в Чикаго. Очакваме Ви, за да споделим хубави емоции и много музика от България и звездите на музикална компания “Пайнер“ с всички Вас, нашите сънародници в САЩ.

 

КАТЕГОРИИ