Теди Александрова и Ваня са горещите събеседници в новия брой на “Фолкмаратон”

Теди Александрова и Ваня са горещите събеседници в новия брой на “Фолкмаратон”

В новия брой на музикалното предаване “Фолкмаратон” ви очаква вълнуваща среща с Теди Александрова и Ваня.
Теди Александрова ще разкрие колко тежи короната “Най-прогресиращ изпълнител на годината”. Тя ще разкаже какво се промени в живота й, след като се превърна в едно от най-горещите имена от каталога на музикална компания “Пайнер”. Ще сподели със зрителите на телевизия “Планета” и кой е следващия й проект, който ще бъде факт за абитуриентските балове. Тя разкрива в аванс, че в новата й песен участва един много пеещ колега, но засега запазва името му в тайна. Един от най-емоционалните моменти от разговора с водещата Изабела Савова е спомена за най-вълнуващия момент в живота на Теди Александрова, който е свързан с недалечната 2009 година, когато тя спечели кастинга “Стани звезда” по време на лятното турне на телевизия “Планета”.

Другата дама, която ще седне на горещия стол на предаването е екзотичната Ваня. Поводът за срещата с нея е най-новия й видеоклип, който е към песента “Калашник”. Певицата разказва историята на песента, която се оказва доста интересна. Парчето е кавър на песен на актуалната сръбска певица Николия, която е дъщеря на небезизвестната Весна Змиянац. Видеото към “Калашник” пък е своеобразно продължение на творческата линия, която са избрали да следват с нейния спътник в живота и работата - DJ Дамян.

Оригиналните идеи за стайлинга са на Ваня, но са реализирани от американски дизайнери. Има две визии - бионик и гайгар стайл, които са част от арт модата, която е много актуална в момента в световен мащаб. Интересна подробност е, че световната звезда Фърги ще използва в новия си клип една от визиите на Ваня в “Калашник”. Така зрителите на “Планета” ще видят как изпълнител от световен мащаб “заема” идея от нас. Ваня сподели с водещата, че в момента посещава курсове по английски език. Относно бъдещите си проекти разкри, че подготвя дует с гръцки изпълнител.

КАТЕГОРИИ