Теди Александрова - живот в розово

Теди Александрова - живот в розово

Твърдението, че розовото не е просто цвят, а отношение към живота, важи с пълна сила за Теди Александрова. Певицата неведнъж е показвала, че това е нейният цвят и затова често залага на този нюанс не само на сцената и във видеоклиповете, но и в ежедневието.

Най-новите снимки на звездата на телевизия “Планета“ подкрепят това, а на тях виждаме нежното лице на “лошото момиче“ на поп-фолка. Фотосите отразяват различни емоции, а за това допринасят и прическите на изпълнителката. В един от кадрите тя е избрала актуалните плитки, а в друг – класически букли.

Най-новото заглавие в дискографията на Теди Александрова - “Най-боли ме“ ft. Сашо Роман и DJ Нед безспорно е един от големите хитове на Лято 2019. Видеоклипът се радва на завидна гледаемост в YouTube, а песента – на голям интерес от меломаните в любимите им стрийминг платформи. “Най-боли ме“ ще звучи и днес в Слънчев бряг, за финала на летните партита, а утре вечер – Теди Александрова ще гостува в комплекс “Приказките“ край Харманли. След полунощ купонът ще продължи в “Планета Пайнер Клуб“ - Стара Загора, а в понеделник Теди Алексадрова ще пее и в Студентски град - София.

 

КАТЕГОРИИ