Теди Александрова оглави “Планета Топ 20” за април

Теди Александрова оглави “Планета Топ 20” за април

Новият лидер в месечната класация “Планета Топ 20” за април е песента “Подгряващи звездички” на Теди Александрова ft. Азис & Наси. С летящ старт песента влезе в клубовете и в сърцата на феновете в началото на месеца, а същото важи и за музикалния чарт, където още с появата си тя се нареди директно на първата позиция.
Втората позиция този месец остава за Галин и Емануела и техния категоричен хит “5, 6, 7, 8”, а третото място е за още един съвместен проект – “За мене край си” на Джулия ft. Анелия. 
Анелия откриваме и на следващата, 4 позиция, с “Дай ми още” – песен, която месеци наред продължава да жъне успехи и да бъде предпочитано заглавие в плейлистите на DJ-те.
“Няма да ме купиш” на Яница ft. Галин продължава да се радва на интереса на публиката и този месец се нарежда на 5 място. Досегашният лидер в “Планета Топ 20” – “Moro mou” на Галена вече заема 6 място, а вторият съвместен проект на Емилия и DJ Цеци Лудата глава  - #Напусни, 7-мо.
Успехи бележат и най-новите предложения на Роксана и Кали, “Хиляда пъти” и “Имаш ден”, които са съответно на 8-ма и 9-та позиция.

Челната десятка завършва с Константин ft. Деси Слава и “Аз бях тук”.

КАТЕГОРИИ