Теди Александрова отбелязва голям успех в YouTube

Теди Александрова отбелязва голям успех в YouTube

Едно от изданията на класация “ТОП 5 – PlanetaOfficial“, което със сигурност ще регистрира голям зрителски интерес е това, посветено на музикалните проекти, включващи участието на двама или повече изпълнители, без да са дует. По-известни като фючъринг, тези парчета са сред най-атрактивните за меломаните, защото често събират в едно не само любими и вече наложени имена, но и млади изпълнители, подкрепени от по-известни свои колеги. Интригуващи, хитови, а понякога и нестандартни, тези колаболации успяват да завоюват свое място в сърцата на публиката. През 2019-та се появиха много фючъринг проекти, които се откроиха, а класацията “ТОП 5 - PlanetaOfficial feat. 2019“ разкрива кои от тях предизвикаха най-голям зрителски интерес в портала за видеосподеляне YouTube.

Първото място e за парчето “Най-боли ме“ на Теди Александрова ft. Сашо Роман и DJ Нед, за което феновете са категорични:

“Песента си е в типични стил на Теди, а Сашо Роман й придава лека романтика от миналото. Мен ме кефи парчето... Тази песен, за да я разбереш, трябва да си я изживял… Чудесен Проект! Браво, Теди, прекрасен избор на партньор като Сашо Роман… Ще гърмят дискотеките“

Дебютът на Dessita бe с песента #Musala ft. Галин. Още в първите часове от появата си този проект регистрира завиден интерес и оглави българската трендинг листа в YouTube, което безспорно допринесе и за това да грабне второто място в “ТОП 5 - PlanetaOfficial feat. 2019“.

“Емии, много е яко! Няма спооор! Мачкай, бейбееее... Става една от най-добрите песни на Галин! Десита има голям талант и може да постигне много! PlanetaOfficial стават все по-велики... Песента е уникална. Страшно много ми харесва. Успех и занапред, Деси... За този проект Галин е събрал екип от буквално най-добрите имена в момента в своята област и резултатът е видим“, коментират феновете на поп-фолка.

Отново Галин откриваме на 3-та позиция. Този път в комбинация с Азис в хита “Мамиш“. Многобройни лайкове и сериозна подкрепа за музикалния си избор, изпълнителят на “Пайнер“ получи и от публиката:

“Много ми харесва песента. Продължавай в същия дух, браво... Галин няма стигане тази година - два големи хита, две успешни певици от компанията му, участие във филм и уеб сериал. Галин пак ме гръмна. Толкова хубави песни има той. Харесайте ги…“

Красивата мелодия “Една любов“ на Роксана ft. Фики също успя да развълнува почитателите на поп-фолка през 2019-та и дори се превърна в 4-ия най-харесван  фючъринг проект.

“Ето, това е! Браво, Роксиии! Прави само такива песни - текст, музика, клип, всичко е топ... Тотален Хит! Това е стилът, който отива на Роксана и трябва да изпълнява. Включването на Фики също е брутално... Каквото и да кажа за Роксана ще е малко. Обичам тази жена и музиката й!“, споделят адмирациите си феновете.

Точно те превърнаха в едно от водещите заглавия на изминалата година и проекта на Кали ft. Котенцето - “Драми всякакви“.

“Песента е топ, а Котенцето сякаш я допълва идеално. Парчето има потенциал! Успех!“, пишат меломаните.

Под номер 5, сингълът често радва публиката в клубовете и в YouTube, като остава и в музикалната история на 2019-та.

 

КАТЕГОРИИ