Теди Александрова открива парти сезона в Харманли и Димитровград

Теди Александрова открива парти сезона в Харманли и Димитровград
Слушай в Стрийминг Платформите

Есенният парти сезон започва ударно този уикенд с гостуването на Теди Александрова на 14 септември в култовия Комплекс “Приказките” край Харманли в “Планета Пайнер клуб” – Димитровград. След горещите летни партита по морето това лято, ето че дойде време и за купоните в Харманли и Димитровград. Певицата е готова да представи на публиката най-доброто от своя репертоар, а гостите с нетърпение очакват да я посрещнат с аплодисменти и овации.
2
Теди Александрова е една от най-атрактивните изпълнителки на “Пайнер” и със сигурност привлича меломаните с музиката, която прави. Неотдавна тя представи в дует със Силвър своята нова песен “AMG истерия”, чийто видеоклип за месец се радва на над 2 милиона и 500 хиляди преглеждания в YouTube и трайно се е настанил на челни позиции в българския трендинг на услугата.

“Браво Теди, вече 15 години вадиш само хитове затова си любима на цяла България. Толкова яка и зареждаща песен! И със Силвър сте страхотна комбинация… Русото Барби на поп-фолка отново показа кой стои на трона… Какво друго да очакваме от Теди - само ХИТОВЕ, разбира се и много готин дует… Текстът е много закачлив, видеото е готино, изпяването от страна на Теди е неповторимо, Силвър също влиза добре и визиите им са много готини… Тази песен много ми харесва. Теди Александрова, продължавай да правиш хитове, защото си най-добрата певица в България…”, такова е мнението на меломаните, които със сигурност вече са готови да посрещнат своя идол в Харманли и Димитровград тази съботна вечер.

КАТЕГОРИИ