Теди Александрова отново на върха на “Планета Топ 20“

Теди Александрова отново на върха на “Планета Топ 20“

“От София до Банско“ е хита, който продължава да властва в музикалната класация “Планета Топ 20“.  Парчето, което събра Теди Александрова с Adnan Beats, Game Over и Nasi, затвърждава лидерската си позиция и през януари 2018, след като феновете го определиха за победител в последния месец на 2017-та.
Второто място е за Галена с актуалния й хит #ПростоШоу, а трета е Анелия с декемврийското си предложение “Мило мое“.

“Зле те чувам“ на Райна за дни се превърна в тотален хит и това веднага проличава в музикалната класация. Тук парчето се нарежда директно на 4 позиция, още с появата си в чарта.
Пета е Емануела с “Нотариално заверен“, а 6-ти са Деси Слава и Джордан с втория си дует, озаглавен “Дали ще те оставя“. Още един дует откриваме в първата десятка - “За последно“ на Илиян и Алисия, който зрителите поставиха този месец на 7 място.
“Не се изтриваш“ на Преслава отстъпва с няколко позиции, но продължава да владее клубовете и сърцата на феновете. През януари парчето е на 8 място в “Планета Топ 20“. Девети е Галин с #MeGusta, а десети отново са Деси Слава и Джордан, но с първия си съвместен проект - “Ангелите плачат“.

 

 

КАТЕГОРИИ