Теди Александрова подготвя нова песен

Теди Александрова подготвя нова песен

Наред с работата по своя първи самостоятелен албум, Теди Александрова скоро ще предложи на своите почитатели и нов проект.

“Приятели, освен с издаването на първият ми самостоятелен албум, ще Ви зарадвам и с едно жестоко ново парче, което в момента създаваме с Дидо Калпаков”, разкри певицата във Фейсбук.

Тя допълни, че ще се постараят максимално да изненадат меломаните с нещо интересно и оригинално.
Албумът, който изпълнителката ще представи през лятото, ще носи заглавието "Теди Александрова 2014" и ще съдържа около 15-16 песни. Сред тях ще са както соловите проекти на певицата, така и хитовите й дуети с Милко Калайджиев, Соня Немска, Джамайката и др.

“Когато човек си купи моя албум, вътре ще намери душата ми. Аз съм писала всеки един текст в различни моменти от живота ми и всяка една от песните е преживяна. Това са песни, които съм почувствала и написала от сърце, и мисля, че хората го усещат”, разкри наскоро Теди в ефира на “Планета” ТВ.

На 28 май Теди Александрова ще бъде специален гост и на българите в Германия, които до сутринта ще радва със своите хитове и обичани песни от ефира на телевизия “Планета”.

КАТЕГОРИИ