Теди Александрова посреща Цветница в Лондон

Теди Александрова посреща Цветница в Лондон

Когато Теди Александрова “избухва” на сцената едва ли някой ще мълчи. Противно на посланията, които певицата отправя в актуалния си хит “Чалга пеперудки”, никой не остава безразличен към купона и емоцията, властващи по време на всяко нейно участие у нас и в чужбина. Така ще бъде и този уикенд в Лондон, защото българите в Англия посрещат атрактивната певица за Лазаровден и Цветница. На 23 април вечерта култовият The Alice в сърцето на Лондонското Сити е домакин на партито и никой няма да мълчи там, а напротив – ще се весели и ще купонясва, защото Теди Александрова е подготвила за всички българи в Лондон едно неустоимо парти.
Домакините от вестник “Будилникъ” са подготвили и специална изненада към всички именници – входът за партито за тях ще бъде напълно безплатен.

“Последният път, когато пях в Лондон бе преди близо 3 години, но още помня емоциите от концерта ми там, споделя Теди Александрова. В социалните мрежи контактувам с много хора, които живеят зад граница и знам, че българите в Англия харесват песните ми и ме подкрепят за всеки проект. Затова съм сигурна, че и този уикенд настроението ще бъде на МАХ, а аз ще се раздам докрай…”

КАТЕГОРИИ