Теди Александрова празнува с нов видеоклип

Теди Александрова празнува с нов видеоклип

“Ало, ало” е заглавието на най-новата песен, с която Теди Александрова ще отпразнува своя рожден ден. Точно днес певицата ще си пожелае само хубави неща за своя празник, а зрителите на телевизия “Планета” и Planeta 4K ще видят премиерата на новия й видеоклип. Къде и как Теди Александрова ще отбележи годишнината, тя не издава. В пълна тайна е и какво си пожелава за рождения ден, но ние вече знаем, че в неделната вечер тя и нейните приятели ще празнуват в най-новия хит на нощна София – Planeta by Eleven Club в Студентски град. Тогава специален гост в клуба е Емрах, а всички гости ще бъдат зарадвани и с дуетните му песни с рожденичката Теди Александрова.
2
“Ало, ало” се появи за първи път в официалния YouTube канал на “Пайнер” – PlanetaOfficial точно в 16.00 часа. Песента е написана от тандема Даниел Ганев и Теди Александрова, което вече говори много. Премиерата по телевизия “Планета” и Planeta 4K бe в точното време – 19.00 часа.
Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” пожелават много щастие и сбъднати мечти на Теди Александрова, както и успех на новата песен и видеоклип.

КАТЕГОРИИ