Теди Александрова: Когато си можещ изпълнител, имаш възможност да бъдеш хамелеон

Теди Александрова: Когато си можещ изпълнител, имаш възможност да бъдеш хамелеон

Теди Александрова споделя, че 2018-та е поредната година, в която получава любовта на хората и е успяла да реализира доста песни. Началото даде баладата “Влюбена”, един по-различен проект, подвластен на чувствата, владеещи я в този момент.

“Просто исках да излея всичко това в песен и сътворих “Влюбена”. По този начин изпълних душата си. Хората, които ме харесват, я усетиха. Така тръгна моята 2018-та година. След което продължих нататък с моята линия: “Топ, топ, топ, материалът е жесток”, което си беше Теди Александрова. Щастлива съм, че и тази песен си беше хит. След това дойде “Цяло лято”, песента, която измислих буквално за два часа, просто защото ми беше лятно. Пръскахме по нощните клубове, по Черноморието, с 3-4 участия в седмица, щастливи, доволни, готино ни беше.”


Финалът даде “Котка”, едно по-женствено и секси парче, в което властват женските емоции, а изпълнителката е удовлетворена от реакциите на хората.

“Това е абсолютно достатъчно, за да бъда доволна от поредната успешна година, защото наистина в днешно време е трудно да задържиш интереса на хората. Публиката е доста претенциозна, което не е лошо, защото пък ако си можещ изпълнител, имаш възможност да провокираш, да интерпретираш, да променяш, да бъдеш хамелеон. Когато си знаеш силите и качествата, винаги можеш да влезеш в това, което върви. Мен не ме е страх да се сменят вълните, Господ да е с мен, публиката, моите хора, да ме обичат.”

Това, което Теди Александрова си пожелава за 2019-та година, е да бъде здрава и да продължава да има много идеи за нови песни.

КАТЕГОРИИ