Теди Александрова: На мен също ми се пее нещо по-любовно и нежно

Теди Александрова: На мен също ми се пее нещо по-любовно и нежно

Младата певица е изключително доволна от свършеното в професионален план през изминалото лято. Казва, че за нея не е имало ваканция, а едно “мощно лято”, изпълнено с работа, участия, пътувания, срещи с хората, които я обичат и разбира се, хубави емоции.

“Наистина пътувах от град на град. Имах по 4-5 участия на седмица. Изтощението бе голямо, но хората те зареждат. Като видиш, че се кефят, поемаш цялата тази енергия и дори и да си изморен, се раздаваш до край. Нали това е целта, цялата борба – да стигнем до хората и постоянно да са препълнени нощните клубове, където пеем. Освен любовта на хората, това също е много важно – да имаме работа.”


Теди казва, че участията й определено са се увеличили напоследък. Дава си сметка, че това се случва, когато имаш хит.

“Нещата са ясни – когато имаш хит, имаш и работа. Имаш фенове, имаш актуалност. Нямаш ли хит, си стоиш в къщи и разчиташ на старите неща, но не е същото. Аз през последните три години не съм спирала да работя усилено и интензивно. Получават се нещата. И това е най-важното, че се случва това, което искам.”


За себе си Теди казва, че е с особен характер и в повечето случаи обича да си отстоява нещата. Пречупва се от време на време, но като цяло, нейното да е. Но когато си струва, когато обича, е отстъпчива, прави компромиси и се променя. Признава също пред водещата Галя Димитрова, че се усеща “капитан на своя кораб”  и господар на живота си.

“Чувствам се капитан, в това което правя, защото аз си движа музиката и идеите. Радвам се, че мога да контролирам това, което се случва. Щастлива съм, че имам тази работа, която е най-хубавата. Не е лесна, но какво по-хубаво от това да пееш, хората да ти се радват, да имаш известност. Кой не иска да бъде известен?”


“Повечето момичета в България дават мило и драго да ги покажат по телевизията, без значение по какъв повод. Така че ние имаме най-хубавото – имаме известност, тя е подплатена, особено когато си талантлив изпълнител, имаме най-доброто място за развитие и за България това ни е супер. Известността дава привилегии за много неща. От друга страна трябва да се съобразяваш с много неща. Знаеш, че всяко едно твое действие вече е под прицел. Не си свободен, но този който не може да носи славата, да не се нагърбва. Който го е страх от мечки, да не ходи в гората.”


Теди е планирала в скоро време да зарадва почитателите си с една балада. Пее й се нещо по-чувствено и по-емоционално. Иска да покаже и другата си страна, лиричния си глас, защото напоследък все рапира и хората чуват гласа й дрезгав с друга бленда.

“А пък на мен също ми се пее нещо по-любовно и нежно. Баладите са едно мое лице, което пазя, защото знам, че когато го правя, го правя много истинско. Така че ще започна работа по нея и тя ще е факт до края на годината. Имам планове и за още едно парче, но не искам да се ангажирам със срокове, защото не знам колко време ще ми отнеме този път да го сътворя”, казва още Теди Александрова в “Автограф”.

КАТЕГОРИИ