Теди Александрова: От София до Банско да гърми шампанско...

Теди Александрова: От София до Банско да гърми шампанско...

Теди Александрова отново “избухна” в новото си парче от “София до Банско” ft. Adnan Beats, Game Over и Наси. Страхотна комбинация, която успя да нажежи социалната мрежа и да предизвика много цветни коментари. Певицата е свикнала да бъде в “окото” на циклона и за нея това е добър знак за успеха на една песен. Този път тя заложи на колаборация със своите колеги, Adnan Beats и Game Over, при създаването на музиката, аранжимента и текста на “От София до Банско”. Режисьор на забавната празнична лента е Николай Скерлев.
Видеоклипът се появи в официалния канал PlanetaOfficial навръх рождения ден на певицата, на 11 декември. Един ден, който Теди Александрова определено ще запомни с новата песен и емоционалните пожелания, които получи. 

“Благодаря Ви, приятели за милите пожелания, за красивите думи, за прекрасните поздрави. Успяхте да предизвикате в мен море от емоции и се усмихвах, и си поплаках. Бях трогната и много развълнувана. И това ще ме държи чак до другият рожден ден. Всяко едно ваше пожелание беше усмивка за мен. Никога не забравям максимата, че човек е част от себе си, а останалата част - са неговите приятели. И вие днес ми го припомнихте отново. Докато сме обичани от другите, сме необходими... Никой човек не е безполезен, докато има приятели. Приятелството и любовта, това е да обичаш и да бъдеш обичан, продължава да има смисъл и значение, и остава като нещо истинско и стойностно. Моят празник беше красив, благодарение на Вас! Благодаря Ви за красотата, усмивките, позитивизма, с който ме дарихте. Пожелавам си, Вашите пожелания да ми се сбъднат. Обичам ви”, написа певицата в официалната си страница във Facebook.

КАТЕГОРИИ