Теди Александрова: Уцелихме хита

Теди Александрова: Уцелихме хита

Теди Александрова не крие удовлетворението си от успеха на най-новата си песен със заглавие “Най-боли ме”, която две седмици след появата си, отбеляза близо 3,5 милиона гледания в  YouTube платформата PlanetaOfficial.

“Това е песен, която е създадена от “раз”. Вече не знам всъщност как стават най-големите хитове – дали, когато много ги мислиш или когато просто го направиш от първото изпяване. С тази песен аз виждам нещата реално, не ги говоря просто, ей така. Виждам как хората пеят с мен на участия. Те я пеят с пълно гърло. Изпълнявам я по няколко пъти на вечер и забелязвам, че не омръзва.”

“Уцелихме хита. Господ беше с нас и нещата се случиха по най-добрия начин. Мисля, че е в реда на нещата, когато си гледаш работата и се бориш за нея, да получиш точно това – успеха.”

На въпроса на водещата Галя Димитрова, дали има нещо друго, което й дава криле, освен успехите в кариерата, певицата отговаря така:

“По принцип човек трябва да бъде доволен за това, че е жив и здрав. Ако дойде и успех, вече е бонус. Така че, да, щастлива съм. Но всъщност дълбоко в себе си си знам за тези девет години и половина колко беше трудно и на фона на всичко това днес наистина мога да си кажа, че съм доволна.”


“Аз се появих точно в най-трудното време на поп-фолка. Много по-лесно е било на колегите в онова време 2000 - 2005 г. да станат известни, да се покажат, да се докажат, да стигнат до хората, да направят хит, защото изпълнителите не бяха толкова много. А пък аз уцелих най-трудното време, моята вълна, която тръгна от 2010 година. Времето, в което спряха турнетата, спря раздаването на награди. На фона на това, че беше изключително трудно, мога да кажа, че съм доволна.”


Теди Александрова казва, че не е спирала да вярва в себе си и не е падала духом, въпреки всички препятствия по пътя й.

“Явно Господ ми е дал такъв характер, че да мога да се изправям и да си казвам: “Ти си тръгнала нагоре. Още нищо не си постигнала. Не може да се отказваш. Няма връщане назад”. И вече в днешно време след девет години и половина от толкова песни, които пуснах, мисля, че фактите са налице”, казва още Теди Александрова в “Автограф”.

КАТЕГОРИИ