Теди Александрова – най-слушана в А1 Xplore Music

Теди Александрова – най-слушана в А1 Xplore Music

Актуалната песен на Теди Александрова ft. Сашо Роман и DJ Нед – “Най-боли ме” се оказва най-слушаната песен в стрийминг-платформата А1 Xplore Music. Съвсем закономерно парчето оглави и класацията Топ 5 Пайнер / А1 Xplore Music през юли. Текстът на песента е написан от самата изпълнителка, аранжиментът е на Diamond Beat Production, а в създаването на мелодията участват Теди Александрова и Diamond Beat Production.

Втората позиция в юлското издание на Топ 5 Пайнер / А1 Xplore Music слушателите отредиха на “Предател” – новата песен на Емануела, а третата – на “Горкото момиче” и Джена. И двете заглавия са сред най-желание това лято в нощните клубове по морето.

На 4-то и 5-то място през юли са добре познати песни – “Мамиш” на Галин ft. Азис, както и “Болка моя” на Цветелина Янева. Явно те трайно са се настанили сред предпочитанията на меломаните и от тяхната поява неизменно са в класацията.

Съвсем закономерно във всяко издание на Топ 5 Пайнер / А1 Xplore Music Ви предлагаме нещо ново и този път предложението идва от Преслава и летния й хит “Пиян”. Припомняме Ви и един голям Payner Summer Hit, който също може да слушате в А1 Xplore Music – “Проба-грешка” на Анелия.
Гледайте Топ 5 Пайнер / А1 Xplore Music тази вечер от 18.00 ч. по “Планета” ТВ и от 20.00 ч. в програмата на “Планета HD”, както и в YouTube-канала – PlanetaOfficial.

КАТЕГОРИИ