Теди Александрова отново изненада

Теди Александрова отново изненада

“Влюбена” е новата балада на Теди Александрова, която успя да провокира разгорещени дискусии в социалната мрежа. Интересът към парчето определено е голям, защото за няколко дни то регистрира близо 450 000 преглеждания в офциалния канал PlanetaOfficial в YouTube.

“Мелодията е адски интересна! Поздравления този път!”, “Песента е супер! Момичето само си е измислело текста и музиката! Браво за добрата работа!”, “Очаквах пак да е капитан, феномен, да мачка, да разбива, но този път показа нещо доста по-различно и смислено. Това ще бъде хит!”

“Хейтвате, но момичето в интерес на истината си има собствен почерк и стил! Винаги се старае да пусне различна песен от комерса. Млада е, може да си позволи да се покаже... в чужбина това не го хейтят! Бъдете малко по-широко скроени и се радвайте на хубавата музика. Особено тази песен е толкова лека и лежерна... Браво, Теди!”

Самата певица сподели преди време пред www.planeta.tv, че е влюбена във “Влюбена” и е много щастлива от реализацията на този проект, защото отдавна не е пускала такова парче. Текстът и музиката са нейни, а аранжиментът е на Александър Асенов, с който работи за първи път. Тя е заложила на него, защото го познава от години като музикант с много модерен поглед. Лентата е реализирана на няколко снимачни площадки от режисьора Николай Скерлев.

КАТЕГОРИИ