Теди Александрова за своята съдбовна година и приоритетите си днес

Теди Александрова за своята съдбовна година и приоритетите си днес

Певицата разказва, че е посрещнала Новата година в домашна атмосфера с чисто сърце и положителни емоции. Този път не е била на работа, а е избрала и тя да се позабавлява заедно със своите приятели, напълно заслужено, предвид многото работа, която е имала през 2016 и да си направи равносметка за всичко, което й се е случило през изминалата година.

“В 12-тия час на всяка Нова година отправям своята молитва към Господ, така беше и сега. С много силна вяра човек би могъл да поиска нещо от Всевишния. За мен най-важно е здравето, затова винаги си го пожелавам с цялото си сърце на себе си и разбира се на хората, които обичам.”


Певицата е щастлива, защото равносметката за изминалата година показва, че много е работила и е имала голям брой участия през цялата година, което е най-важното за един изпълнител.

“Сега е момента да работя докато съм на тази възраст, докато съм на тази вълна и на тази честота. Искам през предстоящите години да имам много работа и след време, когато реша да се оттегля, да знам, че наистина съм била полезна и активна в работата си.”


Теди е доволна, че всичко в кариерата й се случва много последователно. Първата година е нормално за всеки изпълнител да е най-трудна, защото не знае нищо. Не знае къде попада изобщо. За нея също е било така.

“Втората година за съжаление ми се случи нещо много тежко в моя живот, което ме разтърси и ме изкара за малко извън релси. Чак на третата година аз успях наистина да започна да работя по-сериозно и по-трезво като по-пораснала вече. Така че може би 2013 беше съдбовната година в кариерата ми, защото тогава се появи “Kiss me, baby” - едно парче, което много се въртя по клубовете. И така след тази песен вече някак си ми тръгнаха нещата, хит след хит.”


В “Автограф” Теди Александрова не издава как се прави хит, но казва, че е много важно да си намериш стила, да предложиш на хората това, в което  наистина си най-добър и да вложиш много силна енергия.

“Не знам каква е точната формула за хит. Аз определено мисля, че си имам мой стил, мой почерк, съвсем разпознаваем и наистина мисля, че се различавам от останалите колеги точно с това. Когато един изпълнител има свой собствен стил, това означава, че е постигнал нещо в кариерата си. Може би на хората им е трябвал точно такъв изпълнител като мен и затова превръщат всяка една моя песен в хит, с което ме правят много щастлива и им благодаря,” казва още Теди Александрова в “Автограф”.

КАТЕГОРИИ