Теди Александрова се впусна в “Гонка”

Теди Александрова се впусна в “Гонка”

Теди Александрова не спира да провокира своите почитатели и всички фенове на поп-фолка. С всяка нова песен, която представя, тя отново и отново затвърждава позицията си на една от хитовите изпълнителки в жанра. Последната изненада с марка “Теди Александрова” се нарича “Гонка” и е дует с Дон Марио.
2
Музиката на “Гонка” е на Теди Александрова и Даниел Ганев, който е автор и на аранжимента. Текстът пък е дело на Теди Александрова, Дон Марио и Сиана. Режисьор на видеоклипа е Иван Димитров – Torex, а феновете бързат да дадат своята оценка за него и песента.

“Теди никога не ме е разочаровала. Скандален хит, ще пръсне гледанията… Теди винаги пали пожари… Това е турбо хит! Заслужаваше си чакането,.. Супер откачена песен… Нека лятото започне с този хит… Теди обича всяка година да атакува с мега летен хит... Този година направи същото… Това ако не гръмне целия TikTok… Браво, Теди и успех Дон Марио! Това чакахме, някой да избухне яко за лятото. Браво, браво!!!”

Първата live-премиера на “Гонка” бе в Пловдив, в деня на телевизионната премиера, а в петък вечер певицата ще я представи и пред публиката в Слънчев бряг.

КАТЕГОРИИ