Телевизия “Планета” даде начало на празничните си програми

Телевизия “Планета” даде начало на празничните си програми

Всяка година по това време телевизия “Планета” отбелязва своя рожден ден с концерт на звездите на “Пайнер”. Тази традиция продължи цели 18 години, но за жалост през 2020 г. ще бъде нарушена. Причината е една единствена и се нарича Covid 19. Концерт “Планета 19” разбираемо няма да има, но в телевизионната програма още този уикенд акцентът отново ще бъде бляскав спектакъл и той се нарича “Планета на 18”. Точно преди 1 година Пловдив бе домакин на рождения ден на музикалната медия, а на сцената в зала “Колодрума” свои песни представиха едни от най-популярните изпълнители в България.

“Планета на 18” ще се запомни и като различния концерт, защото своя дебют на голяма сцена направиха много нови млади музикални таланти. Взрив от аплодисменти получиха Данна, Ариа, Радко Петков, Ивета Костова, Таня Маринова, Лидия, Десита, Диона, Малката, а също Емрах и Денис Теофиков, за които това бе втора изява на концерт по случай рождения ден на “Планета”.

Сигурни сме, че феновете на поп-фолка са нетърпеливи отново да се докоснат до емоциите, които концертът “Планета на 18” им донесе. Цели три вечери от днес – на 4, 5 и 6 декември от 20.00 часа телевизия “Планета” ще им достави това удоволствие.

 

КАТЕГОРИИ