Телевизия “Планета” ни отвежда “Една нощ в “Приказките”

Телевизия “Планета” ни отвежда “Една нощ в “Приказките”

Традицията повелява в навечерието на Коледните празници телевизия “Планета” да радва своите зрители с нова оригинална програма. И тази Коледа музикалният канал ще отведе меломаните “Една нощ в “Приказките”, където ни очакват звездите на “Пайнер”. На 24 декември от 18 часа е първата част на празничната програма, в която са включени по-мелодични и баладични песни. Сред тях са вече популярните “Болка в минути” на Константин ft. Деси Слава, “Обичай ме” – на Емилия и Борис Дали, “За всеки има ангел” – на Роксана.
Ивана участва в програмата с две песни – “Облаче ле, бяло” – заедно с Трио Сопрано и “Благодаря ти, Господи”.На Бъдни вечер ще видим и няколко съвсем нови песни. Гергана прави премиера на “Огън в дъжда”, а Теди Александрова – на баладата си “Няма кой да ме спре да те обичам”. Изненадата несъмнено идва и от Фики с най-новия му проект – “България”.
Но това не е всичко – още в първите минути на 2016 година “Една нощ в “Приказките” продължава с още хитови мелодии. Емануела, Кали, Анелия, Ваня, Яница, Емилия, Преслава и още звезди на “Пайнер” ще зарадват зрителите с новите си песни.

КАТЕГОРИИ