Телевизия “Планета” подари емоционално шоу на публиката в Пловдив

Телевизия “Планета” подари емоционално шоу на публиката в Пловдив

Едно от най-очакваните музикални събития в Пловдив тази есен бе концерта “16 години телевизия “Планета”. Изпълнителите на музикална компания “Пайнер” също отдавна се  подготвяха за една от най-емоционалните и горещи срещи тази година. Всеки един се бе постарал да изненада гостите в зала “Колодрума” на 28 ноември. Началото бе поставено малко след 19.00 часа с ефектно шоу в ритъма на “Can Can”, поднесено от Трио Сопрано.

Водещият на събитието, Иван Динев – Устата, успя да зареди с много хумор и настроение всички присъстващи още в първите минути.

Лазар зарадва пловдивчани с микс от две от най-харесваните песни в своя репертоар – “Ще ме помниш” и “Не деля”.

След него и Ваня представи на сцената в зала “Колодрума” своя актуален хит “Маймуно мръсно”. В залата тя имаше подкрепата на своя любим мъж, DJ Дамян.

Роксана също получи овациите на публиката при изпълнението на “Ти да си” и “Хиляда пъти”.

Джордан бе избрал за сценичното си представяне песента “Муцуна”, която се открои сред най-силните му заглавия в “Пайнер”.

Татяна отново провокира публиката с оригинален стайлинг и се раздаде на макс за феновете си в залата.

Още при появата на Милко Калайджиев и Наско Ментата публиката стана на крака. Двамата бяха подготвили огромна изненада, която се казва “Шушана” и хвърлиха в екстаз публиката, която пя от началото до края заедно с тях.

Джулия печели все повече почитатели и това пролича на концерта в Пловдив. При появата й на сцената и началните акорди на “За мене край си” и “Поздрав” тя бе бурно аплодирана.

Райна пренесе публиката в приказния свят на “Сафари” и “Принцеса” и както винаги се раздаде за своите почитатели.

Яница също бе аплодирана бурно при изпълнението на своите хитове “Изкушение”, “Фуклата” и “Няма да ме купиш”.

Илиян и Алисия представиха за първи път на живо своя нов дует “За последно”, а след това певецът зарадва публиката и с обичаната мелодия “Дзак, дзак”.

Мария бе заложила за представянето на своя горещ микс, “Червеният картон” и “Всичко забранено”, на оригинална сценична концепция и хореография. 

Борис Дали отправи своя поздрав за 16-тия рожден ден на телевизия “Планета” с песента “Някой богат”. След това на сцената се появи неговата колежка от Македония, Елена Велевска, за да изпълнят техния дует “Ще си моя”.

“Каква съм луда” бе заглавието, на което заложи Кали. Певицата бе изключително стилна и зарази публиката с много настроение.

Устата отново се появи на сцената, но този път, за да изпълни своя хит “Leila Pala Tute”, а с него бе и атрактивния му “светещ” балет.

Още един хитов дует прозвуча на концерта “16 години телевизия “Планета” – “Как да изтрезнея” на Емилия и Тони Стораро, а след това певицата изпя и своята най-нова песен “Все едно ми е”.

Теди Александрова пренесе настроението от “Подгряващи звездички” и “Корабът-майка” на сцената, където компания й правеха красивите момичета от клипа. 

Истинска еуфория в залата предизвика появата на Галин, който се впусна в горещи танци с балета под звуците на #MeGusta и “На Египет фараона”, а емоцията бързо завладя всички присъстващи.

Галена се появи в Пловдив буквално няколко часа след като кацна от своето презокеанско турне. Певицата и екипът й отново бяха подготвили оригинално представяне за концерта, което впечатли присъстващите.

Джена се включи в спектакъла с един от безспорните хитове на 2017 година, “Коя”, а заедно с Преслава наелектризираха публиката със своя дует “Тук жена му пази”.

Подаръкът на Преслава за 16-тия рожден ден на телевизия “Планета” бе чувствено и красиво изпълнение на най-новата й песен “Не се изтриваш”.

Много емоции и аплодисменти предизвика изпълнението на “Пате” от Фики и страхотния му дует с неговата колежка Галена, “Изневериш ли ми”.

Константин излезе от къщата на Големия брат, за да не пропусне празника на телевизия “Планета” и заложи на баладата си “Аз бях тук”.  След него публиката аплодира изпълнението на Емануела, която бе събрала в микс “Виновна” и “Без чувства”. Емануела и Константин се обединиха на сцената, за да представят своя дует “Още те обичам”.

Финалът бе поставен от Анелия, която тази година направи много хитове и спечели още почитатели. Певицата представи “Дай ми още”, “Гот ми е” и “С тебе ми е най”, а публиката бурно я аплодира. 

Повече снимки от концерта “16 години телевизия “Планета” може да разгледате във фотогалерията на сайта.

снимки: Костадин Враджалиев, Виктория Сиракова, Георги Малев

КАТЕГОРИИ