Телевизия “Планета“ с изненади за рождения ден на Татяна

Телевизия “Планета“ с изненади за рождения ден на Татяна

На 17 юли рождения си ден посреща Татяна. Звездата на музикална компания “Пайнер“ от сутринта започна да приема поздравления от свои приятели и фенове, а прекасния летен ден предвещава да бъде изпълнен с още много хубави емоции за нея. Татяна и хитовете й ще властват в ефира на музикалните канали с марката “Планета“, като началото ще бъде дадено от рубриката “От А до Я“ по “Планета“ ТВ, последвана от Stars – по Planeta 4K. В селекцията ще бъде включена и най-новата песен на Татяна – “Мъжките ти номера”, в която участие взема нейния колега АХ DAIN. Видеоклипът се нареди сред най-горещите предложения на сезона в PlanetaOfficial в YouTube и в клубните плейлисти на DJ-те. Парчето владее и музикалните класации, а успехът му е един от най-хубавите подаръци за личния празник на изпълнителката.

Феновете на фолклорните изпълнения на Татяна също ще имат повод за радост днес, защото през целия ден “Планета Фолк“ ще излъчва нейните музикални предложения в този жанр, а в официалния Instagram профил на “Планета“ - @planetaofficialtv певицата ще видим като гост в рубриката “Музикален дуел“.
Засега Татяна не разкрива как ще отпразнува рождения си ден, но ние сме сигурни, че отново е замислила нещо различно и интригуващо. Пред planeta.tv тя издаде само, че днес си пожелава преди всичко здраве – за себе си, сина си и своите близки.

“Имам още много мечти, но тях ще запазя в тайна до тяхното осъществяване“, сподели още талантливата изпълнителка.

Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” честитят рождения ден на Татяна, като й  пожелават с лекота да сбъдва всичко, за което мечтае и да продължава да радва публиката с хубава музика!

 

КАТЕГОРИИ