Телевизия “Планета“ със специален филм за Глория

Телевизия “Планета“ със специален филм за Глория

Въпреки сентенцията, че щастието обича тишината, телевизия “Планета“ реши да изненада Глория с музикален филм, посветен на представянето на нейната автобиографична книга – “До последната усмивка“.  Премиерата бе в понеделник вечер, а тези, които са пропуснали да я гледат, могат да направят това в официалния канал на телевизия “Планета“ в YouTube – PlanetaTV Official.

”Символ на достойнство, символ на класа, символ на изключителен професионализъм – с тези думи водещият Драгомир Драганов представя звездата на музикална компания “Пайнер“ и продължава – Тя е Прима, не защото е първа, а защото създаде стандарти, издигна толкова високо летвата в своя жанр, че трябва да минат 25 пъти по 25 години, за да може да бъде прескочена летвата.”


С усмивка и искрено вълнение, Глория застава пред камерата на музикалния канал, за да сподели:

“Много неща хората знаят за мен, но в книгата подробно обяснявам някои факти и моменти, които не знаят. Изключително голям обем от работа беше това, цели 2 години, да се сетиш за дати, събития, концерти, но се радвам, че остана написано и го събрахме в книга, за да можем да си спомняме за хубавите емоции, както в професионален план, така и в личен. В книгата много повече пиша за музиката и за това, че години наред съм прекарала повече време в студиото, създавайки песни, отколкото говорейки за лични неща. Има и драматични моменти от моя живот, има и много комични, и весели неща, защото покрай мен винаги се случва нещо, аз явно съм такъв човек, който си привлича постоянно някакви пакости и интересни случки. Такъв е моят живот - щур, луд, динамичен, изпълнен с всякакви неща.“


Изпълнителката признава, че при създаването на книгата, заедно с главния редактор на изданието – Маргарита Лозанова са водени от идеята да създадат четиво, което да те увлече, да те развълнува и да ти се иска да прочетеш на един дъх.

“Щастлива съм от цялото приключение, в което се впуснах, защото не всеки може да го направи, а аз съм човек, който не обича да се връща назад, да си спомням някои случки от живота, но ми омръзна да чета всевъзможни глупости за себе си и затова реших да обясня нещата от първо лице - кое как седи, за да се запознаят хората по-отблизо с моята скромна личност. Чрез тази книга те виждат моята нежност, моята честност, моята борба, моите битки, моите страхове, моите слабости, защото и аз съм човек в крайна сметка и нищо човешко не ми е чуждо. В книгата всички тези неща са упоменати и когато си минал през ред препятствия, не трябва да се предаваш, а напротив – да продължаваш напред към следващия връх и то с усмивка. Именно затова, така се казва и книгата – “До последната усмивка“, откровено споделя Глория.


Главният редактор на изданието Маргарита Лозанова разкрива интересни подробности от процеса на работа, като подчертава, че самата тя е останала много изненадана от откровеността и смелостта на Глория да разказва и да се разкрива толкова много. Пред камерата застават още мнозина от хората, с които животът е събрал Примата на модерния фолк в различни моменти – журналистите Антон Стефанов и Бети Методиева, режисьорите Ивайло Спасов и Станислав Терзиев, както и част от най-верните й почитатели през годините.

КАТЕГОРИИ