“Ти не си за мен“ от Галена за всички секси Барбита

“Ти не си за мен“ от Галена за всички секси Барбита

Галена предизвика сензация с новия си видеоклип – “Ти не си за мен“. Лентата бе промотирана на 21 юли в YouTube канала GALENA, а зрителите на Planeta 4K също вече могат да се насладят на лентата в ефира на музикалната медия.

“Всяко малко момиченце си мечтае да е кукла Барби. Аз не правя изключение, а когато съм заобиколена от креативни хора, резултатът е налице — моето лятно предложение за всички секси Барбита, които не позволяват на някакъв си Кен да ги върти на пръста си. Безкрайно искам да благодаря на целия екип, защото снимачният процес беше истинско предизвикателство – споделя Галена и допълва - В желанието си да ви покажем всеки път нещо ново и нестандартно си поставяме все по-трудни задачи. И тази история с кукли беше такава, но смея да твърдя, че дадохме всичко от себе си! Надявам се насладата за сетивата ви да е пълна, а “Ти не си за мен” да стане част от историята на вашето лято 2021“


Феновете побързаха да изкажат своите адмирации към Галена за това, че толкова години е синоним на качество, иновативност, класа и креативност, като допълват в постовете си, че толкова високо е вдигнала летвата, че вече е конкуренция сама на себе си.
Разбира се и този път звездата на музикална компания “Пайнер“ е подкрепена от екип от професионалисти, за да предложи този хитов проект. Музиката и аранжиментът са на Даниел Ганев, а текста обединява идеите на Сияна, Мирослав Митев и Галена. Режисурата на “Ти не си за мен“ е поверена на Виктор Антонов, оператор е Радослав Гочев. Постпродукцията е дело на Bunch Of Pixels, Радостин Петров, Юлия Накова, стоп моушън - Хазър Иванов, сценография - Ивайло Николов, Борче Ристовски, графичен дизайн - Георги Георгиев – Efoff. Креативен директор на продукцията е Добромир Киряков.

КАТЕГОРИИ