Тина – ново звездно попълнение в “Пайнер“

Тина – ново звездно попълнение в “Пайнер“

Тина е новото попълнение в музикална компания “Пайнер”. Зад артистичния псевдоним застава 21-годишната Христина Петрова. Младата певица е родена на 4 март, зодия Риби и е завършила Средното музикалното училище “Любомир Пипков” в София, специалност “Поп и джаз пеене”. Освен като изпълнител Тина свири отлично на пиано и арфа. Но пеенето е нейната голяма любов, изгарящо желание и страст в живота. От малка мечтае и знае, че това ще бъде нейното бъдеще и житейско поприще, още повече, че такава е била и благословията, дадена й като бебе от скъп човек, орисал я във вълшебството на музикалния свят.

Тина е поредно поколение музиканти, продължаваща за малко прекъснатата нишка. Тя е правнучка на първия капел-майстор на България - Илия Атанасов, чието име носи улица във Варна. С неговата фамилия са свързани няколко поколения изпълнители - на първа цигулка в Немската филхармония, фронтмени на оркестри и заслужили народни артисти. От друга страна Тина е внучка на режисьора и актьор Гани Стайков, взел участие в емблематични български филми. 

Тина не крие, че харесва и българската народна музика, но има афинитет към темпераментните ритми на Ориента. Уважава и слуша всички стилове музика, но поп-фолка определено я привлича със своята екзотика и темперамент, затова желае да се посвети на него. Младата певица мечтае да радва зрителите на телевизия “Планета” и почитателите си, докосвайки струните на душите им, поднасяйки им стил, чар и красота. Още днес премиера в PlanetaOfficial в YouTube и в ефира на Planeta 4К премиера прави първият видеоклип на Тина, като артист на “Пайнер“.

КАТЕГОРИИ