Тина откровено за началото и за телевизия “Планета”

Тина откровено за началото и за телевизия “Планета”

Гост в “20 години “Планета” е Тина - една млада певица, която бе много продуктивна през 2021 г. Въпреки че се присъедини към “Пайнер” в началото на лятото на миналата година, тя успя да ни зарадва с цели три песни. Дебютът й бе с песента “Шамар”.

“Беше голямо преживяване за мен. Самият запис на песента, снимането на видеоклипа, всичко бе едно приключение. Бях толкова притеснена на първия ми клип,” спомня си певицата. – Текстът има своето послание, защото се появи в момент, когато преживявах вътрешно нещо свое и го усетих като част от моя реален живот…”

2
Тина е израснала в артистично семейство сред музиканти, актьори и режисьори и най-вероятно от своите близки е наследила таланта си.
Пред Галя Димитрова Тина споделя, че иска да експериментира в своята работа. Иска да пробва нови различни неща и като звучене, и като сюжети на видеоклипове. Завършила е поп и джаз пеене, свири на арфа и на пиано, така че не се ограничава само в една посока.

“Винаги съм знаела, че ще пея. Нямала съм друга идея в главата си. Даже моите родители са ми разказвали, че дядо ми Христо, на когото съм кръстена, като са ме прибрали вкъщи от родилния дом, ме е орисал казвайки: “Искам певица да станеш, много успешна.” И сега вече много се радвам, че това е нещото, с което се занимавам, защото малко хора имат привилегията да работят това, което обичат. А когато работиш това, което обичаш, колкото и да ти е натоварено, колкото и да се изморяваш, ти си удовлетворен и щастлив.”

КАТЕГОРИИ