Тина подкрепи българския туризъм

Тина подкрепи българския туризъм

Тина е една от атрактивните млади изпълнителки, присъединили се към музикална компания “Пайнер“ през 2021 година. Телевизионният дебют на певицата бе с песента “Шамар“, която за кратко се наложи като един от летните хитове, получили одобрението на феновете. Прави впечатление, че Тина успява да увлече аудиторията и в социалните мрежи, а преди дни буквално прикова вниманието с новите си летни снимки по бански. Тина разкри, че за ваканцията си е избрала българското Черноморие и по-конкретно Несебър, защото е решила да да подкрепи родния туризъм:

“Всички говорят за изключително слабия сезон на морето. Чужденците ги няма, заради пандемията, която промени целият свят. Нека ние тогава да подкрепим родния туризъм, за да може поне малко да изплува от трудното положение, в което се намира в момента. И бих посъветвала всички да последват примера ми, защото тази криза в сектора рано или късно ще засегне всички. Нека поне тази година бъдем родолюбци и изберем нашето”, признава Тина по повод решението си да почива на нашето море.


Ваканцията за певицата обаче бе кратка, защото тя изцяло е насочила вниманието си в момента към своята музикална кариера и новите проекти, които подготвя. Преди дни Тина, заедно с друг актуален млад изпълнител - Кирил, имаха съвместно участие в Батак. Двамата бяха специални музикални гости на Фестивала на хайдушките възстановки “Делю Караджа”, където вдигнаха настроението на гостите с изпълненията си.

 

КАТЕГОРИИ