Тина с дебют на голяма сцена

Тина с дебют на голяма сцена

Само дни след като представи дебютната си песен “Шамар“, Тина направи и официален дебют на сцената като изпълнител на музикална компания “Пайнер“. Певицата бе сред звездите, които се включиха в голям благотворителен концерт в Перник преди дни и там за първи път изпълни на живо пред многобройна публика своя сингъл.

“Много съм развълнувана и щастлива от лайв представянето на песента, защото освен положителните отзиви, които получавам онлайн в моите профили в социалните мрежи, се убедих и на живо, че публиката вече знае “Шамар“ и я харесва“, споделя Тина пред planeta.tv.

Певицата признава, че всички нейни колеги са я приели много добре и са я подкрепили по време на тази първа, голяма изява. С много от тях тя се познава отпреди и не крие, че с интерес е следяла техните проекти в ефира на телевизия “Планета“.

Сега, когато самата тя е част от звездния отбор на “Пайнер“, дава заявка, че е амбицирана да даде всичко от себе си, за да спечели публиката и да се нареди сред водещите млади имена в поп-фолка. А успехите за нея със сигурност предстоят, защото “Шамар“ категорични завладя меломаните още с появата си:

“Браво Тина, хубав дебют! Момиче с музикално образование, хубав глас и външност. Продължавай все така напред и ще станеш супер звезда! Аз съм много приятно изненадан! Усещат се гласови данни.... отличава се от повечето дебюти в последно време! Красива и пееща!“, “Браво! Наследствена дарба, красота и глас, чар и харизма! Само напред!“, “Давай в тоя стил!“, коментират феновете в YouTube.

Тина издава, че вече работи по нови проекти, а хубавите оценки на публиката са още по-голям стимул и отговорност за нея да създава качествена музика, изпълнена от сърце и душа.

 

КАТЕГОРИИ