“Точка за мен” на Джулия – по-близо до меломаните

“Точка за мен” на Джулия – по-близо до меломаните

Първият самостоятелен албум на Джулия – “Точка за мен” вече е много по-близо до меломаните, след като се появи в интернет магазините. Феновете на поп-фолка вече могат да направят своите поръчки и да получат заветното CD с най-обичаните песни на Джулия. Това може да стане от online-магазините - eMAG, MyStock и Bazar.bg, а също и чрез Payner Online на mail: sklad@payner.bg и на тел. 0889 508 873.
2
Албумът “Точка за мен” е събрал цели 17 песни, записани в периода 2015 – 2023 г. Съвсем закономерно първото заглавие е “Ще се върна”, точно с тази песен Джулия участва в грандиозния концерт “14 години “Планета” ТВ” в столичната “Арена Армеец” (сега Арена София). Освен соловите си песни, в своя албум певицата е включила и дуетите си с Анелия и Константин, както и три музикални колаборации – отново с Анелия, с Галена и трагично загиналия певец Денис Теофиков.
Само ден след появата на албума “Точка за мен” на музикалния пазар, Джулия събра фенове и приятели в столичен клуб и направи официална премиера на песните в него.

КАТЕГОРИИ