Тони Дачева подари нов видеоклип на почитателите си

Тони Дачева подари нов видеоклип на почитателите си
Слушай в Стрийминг Платформите

Една от най-обичаните изпълнителки на музикална компания “Пайнер” – Тони Дачева зарадва почитателите си с нов видеоклип. Лентата е към най-новата песен в репертоара на певицата, озаглавена “Непознати”, която е по музика на Goran Ratkovic – Rale. Автор на силния текст пък е Лиляна Димова, с която Тони Дачева е създала едни от най-хубавите си песни.
Прави впечатление, че певицата продължава да следва линията да представя мелодии, които да останат за по-дълъг период във времето. Това определено бе и мнението на почитателите й след като изгледаха премиерата на “Непознати” в PlanetaOfficial в Youtube.

“Отново невероятна песен от Тони Дачева! Едно голямо браво на всички, които са замесени в този проект!“, “Прекрасна песен, Тони, благодаря ти!“, Изключителна изненада! Това е истинска музика! Браво, Тони Дачева“, “Музика, текст, изпяване за бурни аплодисменти. Тони е една невероятна певица със страхотен глас“, пишат феновете.

За въздействието на тази стойностна песен заслуга има и красивия видеоклип, заснет от режисьора Людмил Иларионов – Люси и оператора Радослав Георгиев.

Часове след премиерата на лентата в ефира на Planeta 4K, Тони Дачева направи и live премиера на сингъла в “Шоуто на Николаос Цитиридис”. Появата на певицата в национален ефир бе повече от приятна изненада за почитателите й, защото тя рядко дава интервюта. Тони Дачева сподели, че да бъде певица за нея е сбъдната детска мечта.

“Щастлива съм от това, което съм постигнала. Но да се възгордея, не никога“, откровено признава емблемата на поп-фолк музиката.

Тони Дачева разкрива още, че днес ежедневието й е посветено както на музиката, така и на нейната 8-годишна дъщеря Виктория, която вече е второкласничка. На въпрос на водещия, дали Виктория би искала да последва нейния път, Тони Дачева отговаря:

“Тя има разнообразни желания, впечатлява се от различни неща. Всеки ден има нови желания, но още е много рано, за да видя дали има таланти. Впоследствие ще го разберем и ще й бъда зад гърба, за да й помагам с каквото мога“.

снимки от “Шоуто на Николаос Цитиридис” - Олег Попов

 

КАТЕГОРИИ