Тони Дачева представя “Играч“ по “Планета“ съвсем скоро

Тони Дачева представя “Играч“ по “Планета“ съвсем скоро

Първите истински летни дни Тони Дачева прекара край морето със своето семейство. Певицата отново избра любимото Поморие, за да се наслади на една пълноценна и зареждаща с емоции ваканция. Няколко дни преди това тя засне своя нов видеоклип. Неговото заглавие е “Играч“, а премиерата му в ефира на “Планета” и в YouTube вече е очаквана от всички, които харесват песните на Тони Дачева. “Играч“ е напълно в стила на изпълнителката – за музиката тя се довери на Светослав Лобошки, а стиховете са на Лиляна Димова.

“Отдавна исках да зарадвам моите почитатели с хубава песен и се радвам, че това лято ще им подаря не само “Играч“, а и една красива балада, която най-вероятно ще бъде факт в началото на септември. Тази години си обещах да бъда по-продуктивна в музиката, така че очаквайте още изненади от мен“, сподели певицата пред www.planeta.tv.

Тази събота, 7 юли, Тони Дачева е специален гост в Лятната градина на комплекс “Приказките“ край Харманли, за да сложи начало на концертите на открито. В репертоара си тя е включила своите вечни хитове като “Звезди ли искаш да ти свалям“, “Бедни и богати“, “Губя те“, “Бащината къща“ и още, без които не минава нито една нейна среща с почитателите. Не е изключено в комплекс “Приказките“ Тони Дачева да представи предпремиерно и най-новото си заглавие - “Играч“.

 

КАТЕГОРИИ