Тони Дачева продължава да радва българите в САЩ

Тони Дачева продължава да радва българите в САЩ

При изключително висок интерес и посещаемост преминават концертите от Американското турне на Тони Дачева. Певицата продължава да радва с песните си българската общност зад Океана и да пренася частица от България в сърцата им. Навръх Великден Тони Дачева гостува в Чикаго, където бе посрещната много емоционално и сърдечно от всички, а там тя имаше възможност да се срещне и със своя колега Магапаса, с когото се снимаха, за да запазят за дълго хубавия спомен.
Преди това изпълнителката гостува и в Денвър, Колорадо, където също изживя незабравими емоции, а не пропусна да види и един от градовете символи на САЩ – Сан Франциско.
Тази вечер е концерта на Тони Дачева в Лас Вегас, Невада, където тя вече бе посрещната от най-верните й фенове. Минути преди музикалната изява й предстоят вълнуващи мигове с една от най-близките й колежки и приятелки – Мая, която от години живее в Града на хазарта.
На 18 април звездата на телевизия “Планета” ще пее за своите почитатели в Сиатъл, на 25-ти в Атланта /Джорджия/, а на 26 април в Детройт.

КАТЕГОРИИ