Тони Дачева с два концерта в Испания този уикенд

Тони Дачева с два концерта в Испания този уикенд

На 15 април Тони Дачева заминава за Испания, където й предстои среща с българската общност. Определено звездата на музикална компания “Пайнер” е сред най-желаните звезди от сънародниците ни там, като всяка година тя се радва на покани за концерти в Испания. Тази година също не е изключение и през уикенда й предстоят два концерта – на 15 и 16 април в Мадрид. Тони Дачева е подготвила разнообразен репертоар, в който освен песни от своя репертоар, е включила и големи балкански хитове и обичани народни песни. Това със сигурност ще провокира българите да се забавляват от сърце и заедно с изпълнителката да изживеят незабравими спомени.

“Трябва да обичаш това, което правиш, да си всеотдаен и да се развиваш постоянно”, сподели преди време своята формула на успех Тони Дачева, а любовта на публиката е доказателство, че певицата не прави компромис в това отношение.

В средата на февруари Тони Дачева представи актуалния си сингъл за 2016 г., озаглавен “Мъжка истина”. След премиерата почитателите не скриха, че певицата отново е успяла да ги изненада приятно с красива и стойностна песен.

КАТЕГОРИИ