Тони Дачева в “Звездно”: Предстои ми турне в САЩ

Тони Дачева в “Звездно”: Предстои ми турне в САЩ

В новия брой на “Звездно” тази седмица Тони Дачева разкрива новината, че й предстои турне в Америка. Певицата споделя, че това, което до този момент й е известно е, че й предстоят около 14-15 концерта в САЩ и Канада, а организатор на срещите с българската общност зад Океана отново е Петя Романова, на която е много благодарна за предоставената възможност отново да гостува там.Тони Дачева споделя със зрителите, че предното й турне в САЩ е било през 2008 година и тя пази прекрасни спомени от тогава.

“Бях посрещната много добре, чувствах се прекрасно и съм сигурна, че и сега ще бъде същото”, признава изпълнителката и допълва: Ще има песни, танци, емоции. Всичко, което мога да дам от себе си ще го дам на максимум”.

В телевизионното интервю за “Звездно” не е подмината и темата за майчинството и това как се чувства Тони Дачева след близо година със своята дъщеричка Виктория.

“Много се обичаме. Живота ми без нея вече не мога да си го представя. Тя ме стимулира и вече знам за какво работя и за какво се прибирам вкъщи. Това детенце ми даде криле. Чувствам се много добре”, откровено признава певицата.

КАТЕГОРИИ