Тони Дачева възпя “Чудото Любов”

Тони Дачева възпя “Чудото Любов”

Многобройните почитатели на Тони Дачева са изключително щастливи, защото само в рамките на няколко месеца тяхната любимка успя да ги изненада с два нови клипа. Лятното й предложение “Играч” се появи в началото на юли и бързо се превърна в едно от любимите заглавия през топлия сезон. “Чудото Любов” е новият видеоклип на певицата, който вече направи премиера в официалния канал PlanetaOfficial в YouTube. Лиричната мелодия е в красив синхрон с настъпващата есен и веднага предизвика одобрението на феновете, които побързаха да засипят обичаната изпълнителка с хубави коментари. 

“Музика, текст, клип, изпяване - всичко е Топ! Ето това е песен на ниво от певица на още по-високо ниво!”, “Стил, класа, усет за музика и душа - това е Тони Дачева!”, “Уоу, каква песен! Нямам думи, уникална е Тони винаги прави стойностни неща, а нейният глас е така обаятелен!”, “Прекрасна, нежна, докосваща! Обичам я тази жена и песните ѝ!”

Баладата “Чудото Любов” е по музика и аранжимент на Светослав Лобошки, а въздействащият текст е на Лиляна Димова. За реализацията на лентата Тони Дачева отново се довери на режисьора Ивайло Спасов.

КАТЕГОРИИ