Тони Джи с дебют по “Планета” и Planeta 4K

Тони Джи с дебют по “Планета” и Planeta 4K
Слушай в Стрийминг Платформите

“Абстиненция” е заглавието на песента, която Тони Джи и Теди Александрова представиха в YouTube канала - PlanetaOfficial и в програмата на телевизия “Планета” и Planeta 4K. Това е първият проект на новосъздадения лейбъл Payner Top, зад който стои неуморната Теди Александрова.
А кой е Тони Джи? - Един от новите изпълнители в “Пайнер” - млад, талантлив и нахъсан да покорява върхове. С него като музикален продуцент и мениджър работи Теди Александрова. Тони Джи е на 21 години, роден на 27 октомври в София - зодия “Скорпион”.
Първата му песен е по текст и музика на Теди Александрова, а Деян Асенов стои зад аранжимента. В песента взема участие и самата Теди Александрова, което допринася за успеха й. Видеоклипът е заснет от Николай Скерлев, а в него участие взема и друг млад изпълнител на “Пайнер” – Тина.
2

“Браво “Пайнер”, уникални сте - отново показвате че сте номер едно. А за Тони и Теди да не говорим… Тони G няма смисъл да се коментира - много талантливо момче, което ще стигне далеч. Песента е хит, видеото е WOW и определено “PAYNER TOP” стартират ударно… Браво Теди! Доказа, че си голям професионалист… Най-после Тони Джи в “Пайнер” – Браво!”, коментират феновете на поп-фолка

Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” вярват в успеха и потенциала на Тони Джи и с подкрепата на Теди Александрова са уверени, че ще постигне успехи в кариерата си. Самата Теди Александрова държи лидерството в българския трендинг за музика на YouTube с последния си хит “Автогол”, в който си партнира с DJ Нед и Щилян. Тя пожелава подобен успех и на новата песен на Тони Джи, както и да се утвърди като един от любимците на публиката.

КАТЕГОРИИ