Тони Войводова празнува рожден ден през уикенда

Тони Войводова празнува рожден ден през уикенда

Този уикенд е зареден с много прекрасни емоции за народната певица Тони Войводова. В неделя, 13 октомври тя отбелязва своя рожден ден, а това е повод за истински празник. По традиция първите поздрави към рожденичката идват от нейния съпруг и двете й деца, но ние сме сигурни, че през целия неделен ден Тони Войводова ще приема поздрави и пожелания от близки и приятели.

С много родопско настроение са заредени тези есенни дни за Тони Войводова. Певицата е почти на финала на студийните записи на свои нови песни, с които ще зарадва почитателите на красивите български народни песни. По-късно през октомври й предстоят и снимки на новите видеоклипове, а премиерата им ще бъде в YouTube канала - Planeta Folk Official. След тази новина и зрителите на телевизия Planeta Folk HD вече с нетърпение очакват новата музикална продукция от Тони Войводова.
Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” желаят много творческо вдъхновение, здраве и късмет на Тони Войводова и нека все така ни радва с чудесния си глас.

КАТЕГОРИИ