Топ 10 Planeta 4K представя видеоклиповете на 2020 година

Топ 10 Planeta 4K представя видеоклиповете на 2020 година

Топ 10 Planeta 4K е най-новата музикална класация, която телевизия Planeta 4K представя на своите зрители. Както личи от заглавието, видеоклиповете в нея ще бъдат 10, подредени от зрителския интерес към тях. Цялото съдържание на предаването е изготвено в UltraHD-4K формат и ще се излъчва веднъж в месеца. За да бъдем правдиви и обективни, за критерий, по който подреждаме клиповете в чарта сме приели тяхната гледаемост в официалния YouTube-канал на музикална компания “Пайнер” – PlanetaOfficial и мрежата от канали, поддържани от него. Най-нетърпеливите могат да гледат класацията Топ 10 Planeta 4K в YouTube-канала - PlanetaTV Official, както и в програмата на телевизионните канали “Планета / Планета HD” и Planeta 4K.

Ето и с какво ще ни изненада пилотното издание на Топ 10 Planeta 4K. В класацията ще представим най-добре приетите видеоклипове от зрителите през 2020 година. Няма да е изненада ако кажем, че лидер през проблемната високосна година е “100 живота” на Галена. Оптимизмът в текста, добрата мелодия и прекрасното изпълнение на Галена също допринесоха песента бързо да стигне до меломаните и трайно да се настани в сърцата им. Пандемията, предизвикана от вируса Covid 19 през 2020 г. не можеше да остане неотразена в музиката и ето, че на второто място на най-гледаните видеоклипове се нарежда “И това ще отмине” на Денис Теофиков и Малката. Двамата изпълнители, заедно с Цветелина Грахич и Александър Робов продължават и през лятото с оптимизма и това донесе четвърта позиция за тяхната песен и клип “Не се отказват”.

В YouTube мрежата от канали на PlanetaOfficial интересът на феновете провокира и най-новия видеоклип на Преслава – “Беден в сърцето”. Съвсем закономерно за него е третото място в Топ 10 Planeta 4K. Две позиции по-надолу зрителите са поставили и дуета на Анелия и Денис Теофиков – “Милион”, а на шеста позиция – “Просто секс” на Галин и Диона.

Сензацията Данна заема седмото място с хита си “Той”, а колаборацията между Теди Александрова и Емрах – “Сърце мое” им носи осмата позиция в класацията. Още един дует и техният видеоклип се нареждат на деветото място – това са Галена и Фики с “Ламборгини”. Финалът на Топ 10 Planeta 4K е запазен за Емрах с видеото на песента “Предишното момче”.

 

КАТЕГОРИИ