Toп 5 Payner - A1 Xplore Music с хитовете през март

Toп 5 Payner - A1 Xplore Music с хитовете през март

Март е почти към своя край. Доста изненади имаше тази година – и слънце, и сняг, и скандали, и изолация, и карантина, и пандемия… Но Земята не може да забави своя ход, още повече да спре, затова и хубавата музика доминираше напук на страха, напук на рестрикциите, които приехме да съблюдаваме, напук на потока от негативна информация, свързана с Covid-19. Но нали знаете: Няма да е все така! Справяли сме се с различни трудности и беди, така че и тази ще преодолеем.

Хубавата музика повишава имунитета, твърдят медицински специалисти, а точно това ни е необходимо тези дни. Може би затова потребителите на стрийминг-платформата A1 Xplore Music - България поставиха на лидерското място последната песен на Галин – “Дилема”. Тя оглави класацията Toп 5 Payner - A1 Xplore Music през март.

Второто място е за един дует, представен от млади и талантливи изпълнители - Данна и Десита, а песента е “Имаш да взимаш”. В унисон със ситуацията, в която се намира целия свят в момента е и третата позиция. Оптимистично звучи “Ще ти мине”, представена от Райна.

На четвърто място в Toп 5 Payner-A1 Xplore Music е “Твоето Ферари” на Яница, а почетното 5-то място е отредено за хита от зимата – “Параноя” на Ваня и Меди.
Като ново, горещо предложение представяме последната песен на Татяна – “Кой си”, а златният ни хит е на Джена – “Спри да ми досаждаш”.
Музикална компания “Пайнер” в тясно сътрудничество с мобилния оператор А1 – България вече предлага в стрийминг-платформата Xplore Music плейлисти #вкъщи, в които звездите на телевизия “Планета” споделят своите любими песни с феновете. Ето и кои заглавия са избрали Джена и Емануела.

КАТЕГОРИИ