Топ 5 - PlanetaOfficial представя най-гледаните featuring хитове за 2018

Топ 5 - PlanetaOfficial представя най-гледаните featuring хитове за 2018

Официалният канал на “Пайнер” в YouTube изненада меломаните с класацията Топ 5 PlanetaOfficial – Featuring за изминалата година. Петото място за най-харесваните колаборации през 2018-та е запазено за “К`во те бърка” на Фики ft. Джена.

Запомнящ се проект, сбъднал една от мечтите на техните фенове, които веднага след премиерата ги засипаха със суперлативи. Една позиция по-нагоре е “В Инстаграм съм ти любима”, хитовото парче на Татяна ft. Adnan Beats.

“Старата школа преподава, грях е тази песен да не стане хит на есента. От първо слушане те грабва”, така феновете се произнесоха за “Грехове”, проектът на Малина със специалното участие на Галин, който застава на трето място.


“Оп-оп” е песента, която събра Джулия с младия талант Денис Теофиков и им донесе престижното второ място в класацията Топ 5 PlanetaOfficial – Featuring за 2018.

Лидерската позиция е запазена за безспорния хит на Галин, озаглавен “Texas Place”. За оригиналното звучене на песента допринася включването на Adnan Beats и Dessita.

“Събудих съседите, изгърмях буфера и колоните, направих земетресение. Супер, Галин разбива всички кръчми”, “Това трябва да звучи в дискотеките извън България, убийствен бийт! Не отстъпва на чуждестранните проекти”, в този дух звучат многобройните коментари на зрителите.

КАТЕГОРИИ