Топ 5 PlanetaOfficial представя най-гледаните дуетни клипове

Топ 5 PlanetaOfficial представя най-гледаните дуетни клипове

Класацията за хитове Топ 5 PlanetaOfficial представя на зрителите на телевизия “Планета” и Planeta 4K рейтинга на дуетните песни, продуцирани от музикална компания “Пайнер” и интереса към тях от страна на феновете. В чарта сме подбрали най-гледаните видеоклипове, заснети в колаборация и тяхното подреждане през първите 5 месеца на 2021 г. Първото място, с доста осезаема преднина пред останалите, е за Теди Александрова и Емрах и съвместния им проект “Обичам те”. Видеото се появи в YouTube-канала PlanetaOfficial на 15 март 2021 г. и до сега набра повече от 5 милиона преглеждания.
Втората позиция в Топ 5 PlanetaOfficial е за Малката ft. Александър Робов и тяхната “Аномалия”. Независимо, че премиерата им бе на 5 май тази година, видеоклипът се радва на над 2 600 000 гледания в мрежата.

Още един проект с участието на младия изпълнител Александър Робов влиза в класацията. Заедно с него и Цветелина Янева може да се похвали с третото място за видеото на песента “Минутите”.
Топ 5 PlanetaOfficial продължава с два утвърдени дуета. Емануела и Kyriacos Georgiou представиха българо-гръцкия си проект “Граници / Den Mporo” на 1 ноември 2020 г., но и през пролетта на 2021-ва феновете го предпочитат и гледат с удоволствие. За тях е четвъртото място, а позиция по-долу е песента “Милиони” на Анелия и Денис Теофиков. Това обаче не е всичко от Топ 5 PlanetaOfficial. Гледайте класацията по телевизия “Планета” и Planeta 4K, за да научите и какви изненади сме включили в нея.

 

КАТЕГОРИИ